Съдът спря делото срещу Ветко Арабаджиев, а доказателствата срещу останалите

...
Съдът спря делото срещу Ветко Арабаджиев, а доказателствата срещу останалите
Коментари Харесай

Спира делото срещу Ветко, Маринела вкъщи

Съдът спря делото против Ветко Арабаджиев, а доказателствата против останалите 7 подсъдими за присъединяване в проведена група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за премахване на процесуални нарушавания.

Причината делото против Ветко Арабаджиев да бъде спряно е висящо дело в съда в Испания по нова заповед за арест на Арабаджиев, издадена на 24 април 2020 година По неофициална информация по това дело към този момент имало изговаряне на първоинстанционния съд в Мадрид, само че се чака по него да се произнесе още една инстанция. 

Маринела Арабаджиева да бъде освободена неотложно, разпореди състав на профилирания съд с ръководител Христина Михайлова. Днес бе взето решение тя към този момент да бъде под домакински арест в жилище на улица " Любата " в софийския квартал " Лозенец ", оповестява 24часа.

Съдът отхвърли да промени паричните гаранции на Арабаджиев-син и други подсъдими по делото. Мярката за неотклонение на Ветко Арабаджиев " задържане под стража " също е променена в домакински арест, само че към този момент той няма да бъде освободен неотложно като брачната половинка си Маринела. Причината е, че решението предстои на митинг и обжалване пред Апелативния профилиран съд. Дали Ветко Арабаджиев ще се прибере в дома си в Бояна, ще стане ясно дефинитивно по-късно. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР