Съдът гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова. Тя и

...
Съдът гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова. Тя и
Коментари Харесай

Убийството на Пейо Пеев: И майката Красимира поиска да излезе от ареста

Съдът гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова. Тя и щерка и Габриела Славова са упрекнати в жестокото ликвидиране на брачна половинка на Габриела - Пейо Пеев. Тялото му бе открито през януари тази година в опожарена кола в гориста околност край хижа " Алеко ", съобщи кореспондент на " Фокус ".

Красимира беше доведена в Зала 5 през вътрешен вход, " опакована " в зимно яке и в маска за лице, вдигната до очите.

Тя изиска от Софийски градски съд по-лека мярка за неотклонение от наложената й досега най-тежката - задържане под стража. Софийският апелативен съд наложи на 30 януари т.г. най-тежките - " задържане под стража " на упрекнатите Габриела Славова-Пеева и майка ѝ Красимира.

В края на февруари в миналото дипломатът Красимира Трифонова, съществена обвинена за причинител на убийството на Пейо, беше призната в болница, като с позволение на наблюдаващия прокурор, тя била приета в болница в болничното заведение към Централния софийски затвор – непотвърдената причина - вдигнала е доста високо кръвно.

Малко след 14:00 часа Красимира Трифонова беше доведена в постройката на ул. " Черковна " в столицата с белезници и вериги.

" Фокус " напомня, че на 30 април т.г. апелативният съд пусна под домакински арест дъщерята Габриела Савова . Един от главните претекстове за решението беше, че към този момент три месеца не се правят процесуално-следствени дейности и не са разпитвани нови очевидци. Обвинената в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев, дружно със своята майка, Габриела Славова-Пеева се разплака в зала, като последните думи на Габриела пред съдиите бяха, че не е направила това действие, помоли за състрадание и изиска по-лека мярка за неотклонение.

В момента и двете ѝ деца се отглеждат от фамилията на убития Пеев. Предстои правосъдна борба за родителските права. ДНК разбор удостовери, че Велико Минков е бащата на дребното дете на Габриела Пеева - дамата, която дружно с майка си, е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Изследването демонстрира с решителност, че точно Минков е биологичният татко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР