Съдържание:За колежкаЗа колега ‹›Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод за куче,

...
Съдържание:За колежкаЗа колега ‹›Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод за куче,
Коментари Харесай

Пожелания за рожден ден на колега или колежка

Съдържание:

За колежкаЗа сътрудник  пожелания за рожден ден за сътрудници ‹›  Повод за куче, розов, 5 метра, до 15 кг Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод за куче, розов, 5 метра, до 15 кг18.50 лева.Виж ››

Колегите са незаменима част от всекидневието ни. Предвид, че прекарваме доста време от деня в работа, то сътрудниците играят значима роля в нашия живот.

Колежката и сътрудника е индивидът, който е нашият другар в работната среда. Това е индивидът, на който разчитаме и гласуваме доверие. Той е нашата опора и сателит по време на работа. Ето за какво колежката и сътрудника се трансформират в другари и неизменима част от нашето всекидневие. Връзката с тях се разграничава от всички останали, тъй като с сътрудниците споделяме общи ползи и професионални разбирания.

Тъй като ролята на сътрудниците е особена, само че специфична, то ето някои забавни пожелания за рождения ден на сътрудник или колежка.

За колежка

Скъпа колежке, цветущ рожден ден. Ти си моето работно другарче и вярна другарка. Благодаря ти, че оползотворяваш моите сутрини на работа и ободряваш дните, прекарани в офиса. Освен добър другар и сътрудник, ти си експерт с редица качества. Затова дерзай, покорявай върхове и дано любовта и мъдростта бъдат твои настойници по пътя на фантазиите! Бъди здрава и щастлива, и не спирай да излъчваш своята неповторима сила!

 рожден ден на колежка

Честит рожден ден на обичаната неповторима колежка! Благодаря ти, че не разрешаваш на скуката да навлезе в офиса и на умората да превземе деня ни. Благодаря ти още за прелестното кафе, за препоръките, за сладките приказки и за опората, която ми даваш. Ти за мен не си единствено колежка, само че и другарка. Бъди здрава, щастлива, обичана, сполучлива и дерзай самоуверено!

За сътрудник

Честит рожден ден, сътрудник! Желая ти здраве, благополучие, триумфи, повече самообладание на работа, повече шанс, повече въодушевление и повече сила заран. Ти си душата на нашия екип и постоянно успяваш да ни заразиш със своята нестихваща сила. Благодаря ти, че правиш дните на работа да наподобяват като прелестно прекарване. Надявам се на 80 години да бъдем същите сплотени и доверени сътрудници.

Честит рожден ден на единствения по рода си сътрудник! Благодаря ти за хубавите препоръки, за неповторимите вицове и за страхотното ти пеене! Благодаря ти, че постоянно си вдигаш телефона и успяваш да ни разсмиваш. Ти си сътрудник фантазия, по тази причина ти поисквам да си здрав, хладнокръвен, умен, все толкоз откровен, безрезервен и добър в това, което правиш!

А тук можете да видите и:

- Пожелания за рожден ден на приятел;

- Вдъхновяващи пожелания за рожден ден;

- Други пожелания.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР