С вчерашния протест ние просто направихме поредната крачка по пътя,

...
С вчерашния протест ние просто направихме поредната крачка по пътя,
Коментари Харесай

Костадинов: С вчерашния протест направихме поредната крачка към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости

С вчерашния митинг ние просто направихме следващата крачка по пътя, водещ ни към освобождението на страната ни от непознатите зависимости и обвързаности. Това написа във Фейсбук водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по повод вандалската демонстрация против постройката на комисията в София.

Публикуваме целя пост без редакторска интервенция: 

Снощи Бойко Борисов осъдил (и той заедно Петко с жълтопаветниците) митинга на " Възраждане " против намесата на Европейската комисия във вътрешните ни работи. Съмнявам се той да е писал текста - въпреки всичко до момента не съм го чувал да употребява в речника си думи като инфилтрация и контрапункт:)

Все отново съм задължен да отговоря - инфилтрацията на враждебното американско въздействие в нашето общество продължава съвсем необезпокоявано към този момент повече от 30 години и беше време ние българите да почнем да се борим против този израстък в страната ни. С вчерашния митинг ние просто направихме следващата крачка по пътя, водещ ни към освобождението на страната ни от непознатите зависимости и обвързаности.

България още веднъж ще бъде свободна и самостоятелна! И нито ГЕРБ, нито патериците им Политическа партия и Доносническа България, нито която и да е от другите американски метастази в страната ни ще спре този необратим развой!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР