С последните си хитове Ариана Гранде разби всевъзможни рекорди и

...
С последните си хитове Ариана Гранде разби всевъзможни рекорди и
Коментари Харесай

Харесва ли Ариана Гранде и жени

С последните си шлагери Ариана Гранде разруши всевъзможни върхове и с месеци не слиза от върховете на класациите. Но най-актуалната й ария " Monopoly ", която е в колаборация с Виктория Монет, повдигна много по-интересни въпроси от този какъв брой седмици поред изпълнителката ще е номер едно.

В шлагерите на Гранде от последните месеци не липсва персоналният миг. Тя мина през тежък интервал в живота си към гибелта на някогашния си другар Мак Милър и раздялата с годеника си Пийт Дейвидсън и очевидно е почувствала потребността да си каже някои неща по метода, който най-добре й се отдава - с пеене.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Апр 1, 2019 в 2:00 PDT

А в новото си парче Ариана припява " Харесва и мъже, и дами " , което незабавно подбудени подозрения у почитателите й дали пък няма още какво да ни каже. Текстът на " Monopoly " е необятно коментиран в обществените мрежи, като на напред във времето излизат съмненията, че изпълнителката признава своята бисексуалност.

Гранде и Монет са дългогодишни приятелки, които се занимават с музика, само че чак в този момент вземат решение да създадат взаимно парче. Няколко месеца пред излизането му Виктория показа в Twitter, че е необвързана, към момента се възвръща от тежката разделя, която е претърпяла през лятото, и... харесва дами.
 Снимка 416102

Това още повече укрепи подозренията, че евентуално и Ариана си пада и по двата пола и в този момент е пристигнало времето да показа с всички тази своя дребна загадка. Феновете разясниха, че изпълнителката не е направила цялостно признание за сексуалността си, само че въпреки всичко сподели, каквото имаше да каже - че харесва и мъже, и дами, предава Newsweek.
 Ариана Гранде, милионите й и защо певицата ги харчи
Как Ариана Гранде харчи милионите си

Малките изкушения на певицата

Същият бе отговорът и на Виктория, запитана от псоледователите си дали Гранде е би или не - " тя сподели, каквото сподели ". Самата Ариана реши да се включи в полемиката и да разясни обстановката. По думите й, тя не е усещала потребността да дефинира своята половост, както не я усеща и в този момент , което, съгласно нея, е изцяло обикновено.

i haven’t before and still don’t feel the need to now which is okay
— Ariana Grande (@ArianaGrande) 1 април 2019 година
Дали всичко е просто ПР трик или Ариана в действителност харесва и дами, времето ще покаже. Факт е, че изпълнителката нееднократно е подкрепяла обществено правата на хората с друга полова ориентировка и нищо чудно да го е правила, тъй като и тя самата е една от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР