С облекчение казваме сбогом“ на 49-ия фалшив парламент и се

...
С облекчение казваме сбогом“ на 49-ия фалшив парламент и се
Коментари Харесай

Балабанов: Скандалът около Лена и Кирил е поредно доказателство, че всичко около ПП-ДБ е фалшиво

С облекчение споделяме „ довиждане “ на 49-ия подправен парламент и се надяваме в 50-ия истината да победи, тъй като силата е в истината, съобщи Станислав Балабанов от парламентарната естрада в декларация от името на ПГ на „ ИТН “ (ИТН) в последния работен ден на актуалното Народно заседание.

 

Общото усещане от 49-ия парламент на България е, че би трябвало да си върви и доста хора, които участват в този момент в него, също би трябвало да си вървят, сподели той.

 

„ Толкова доста кавги, толкоз доста неистини, нелепи закони, които би трябвало да бъдат изменени, коалиция, която беше наречена некоалиция, сглобка, която главно породи омерзение и най-много ненужната смяна на Конституцията, която сега оставя в унизително състояние всички институции на България “, разяснява Балабанов.

 

Той означи, че България е парламентарна република, а Народното събрание поражда 8% утвърждение. Това е подобен позор, подобен срам, разяснява депутатът от Има Такъв Народ. „ Не знам кои от вас, сътрудници, изпитват сходни усеща, само че хората, за които отговаряме, ги изпитват и с цялостно основателно ненавиждат личния си парламент “, добави той.

 

„ Абсолютното доказателство за всичко, което приказвам, е последният скандал, който излезе в медиите, обвързван с някогашния министър-председател и сегашен народен представител от ПП-ДБ Кирил Петков, някогашният народен представител от ПП-ДБ Лена Бориславова и някогашният ръководител на Народно събрание и сегашен народен представител от ПП-ДБ Никола Минчев “, уточни Балабанов.

 

Оказа се, че тези хора са упрекнати във имитация, има произвеждане по този въпрос и може би скоро ще излезе с решение да им повдигне обвиняване, добави той. 

 

Това е следващият образец, че всичко, до което са се докоснали „ Продължаваме промяната-Демократична България “, откогато са в политиката, в действителност е подправено, счита Станислав Балабанов.

 

„ Фалшив беше документът, с който Кирил Петков твърдеше, че към този момент не е канадски жител. Фалшиви бяха обещанията им за смяна и предизборните им изказвания, че в никакъв случай няма да създадат нищо общо с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, разяснява той.

 

Според него подправени са били и ежедневните им обещания за правосъдна промяна. „ Единственото същинско нещо беше мазното турско кафе в скута на Пеевски “, съобщи Балабанов.

 

„ Оказа се, че българските митници се ръководят от пудел “, разяснява той. Балабанов уточни, че някогашният началник на Агенция „ Митници “ Петя Банкова сега се намира в ареста дружно с двама контрабандисти, а някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е пуснат към този момент с парична гаранция от 20 000 лв..

 

Най-виновни в тази обстановка са ГЕРБ-СДС, които девет месеца ги подкрепяха, счита депутатът от Има Такъв Народ. " Колеги от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, вие сте едно и също, вие сте двете страни на една и съща монета, след изборите евентуално още веднъж ще се прегърнете и целунете уста в уста, още веднъж ще се ожените и ще кумува Движение за права и свободи ", разяснява още Балабанов. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР