С нежна прегръдка започнаха предаване номер 2200 по bTV водещите

...
С нежна прегръдка започнаха предаване номер 2200 по bTV водещите
Коментари Харесай

След 10 години Деси каза на Сашо: Днес ти позволявам всичко!

С нежна прегръдка започнаха предаване номер 2200 по bTV водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. „ Днес ти е разрешено всичко! ”, това сподели Деси на ефирната си половинка в деня, в който „ Преди обед ” стана на 10 години.

Празничното издание на предиобедното шоу беше изпълнено с доста страст, а също и с занимателни архивни фрагменти на водещите, които показха и атмосферата в екипа и отвън ефир. Кадиев благодари на феновете по забавен метод. „ Благодарим на децата, които израснаха с нас и на майките, които ги отгледаха в наша компания ”, сподели водещият.
външна реклама
„ Аз се научих да бъде по-безстрашен, а Деси да танцува и пее по-добре ”, сподели Сашо Кадиев като равносметка за 10-те години. „ На мен за това ще ми трябват май още 10 години ”, пошегува се Деси Стоянова.

Един от най-интересните поздравления за екипа на „ Преди обед ” пристигна от техните съперници от Българска национална телевизия. Водещите на предаването „ 100 % будни ” Мария Андонова и Стефан А. Щерев изненадаха Кадиев и Стоянова с благо благопожелание за бъдещи триумфи.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР