С наближаването на празничния декември месец желанията на потребителите на

...
С наближаването на празничния декември месец желанията на потребителите на
Коментари Харесай

Какво търсеха потребителите в OLX през ноември

С наближаването на празничния декември месец желанията на потребителите на платформата olx.bg се трансформират и през ноември най-търсените артикули там са тези от категория " електроника ". Това демонстрират данните на платформата за покупки и продажби, предоставени на " Дневник " като част от взаимния план за онлайн търговията OLX география.

През месеца се регистрира растеж на интереса към съвсем всички предлагани артикули. Макар да " изпада " на второ място, ползата към коли и авточасти също е по-висок спрямо октомври, като търсенията в категорията са над 238 хиляди. Сред най-популярните категории остават и " Мода ", " За бебето и детето " и " Спорт, книги и занимание ".

Най-активни през ноември са потребителите от София-град и София-област. Висока е интензивността и във Враца, Плевен, Стара Загора, Пловдив, Габрово, Шумен, Разград и Варна (вижте картата).

В Разград, Варна, Шумен и Велико Търново търсенето на електроника е измежду най-високите (данните за всяка област се пресмятат на глава на населението). В Северозападна България най-желани са колите и авточастите. И през ноември Ямбол остава единствената област, където стоките от категория " Мода " изпреварват останалите по търсене.

Повече данни вижте в създадената от OLX и " Дневник " интерактивна карта OLX география. Тя демонстрира потребителската интензивност по области и най-търсените артикули за месеца, както и най-предлаганите от продавачите артикули и услуги. В мобилната версия за по-удобно прилагане виждате най-търсените категории артикули по области.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР