С грандиозно празненство Дениз Хайрула от "Ергенът" отвори собствен тузарски

...
С грандиозно празненство Дениз Хайрула от "Ергенът" отвори собствен тузарски
Коментари Харесай

А къде са Алекс и Виктор: Дениз от Ергенът отвори ресторант и спретна луд купон с другите участнички

С грандиозно тържество Дениз Хайрула от "Ергенът " отвори личен тузарски ресторант в столичния квартал "Драгалевци ". На събитието участваха и всички останали участнички от шоуто, като се изключи Александра, която явно от ден на ден затвърждава позицията си на новобранец. Независимо, че досега е абсолютният любимец на ергена Виктор. Съществува и слабата възможност хипнотерапевтката да е участвала на откриването, само че не я виждаме на нито един кадър от купона, а и тя самата не е споделяла реклами за събитието, както правеха всички останали участнички.

 дениз, ергенът

Вечерта е била зрелищна, като е траяла до дребните часове. Очевидно заведението на Дениз е било затворено преди среднощ и по-късно с девойките от предаването са се преместили в дискотека. Но още един човек липсваше на събитието, а точно самият Виктор, за който всички те се бореха в шоуто. А дали той не е бил с Александра в довечера? И дали отсъствието и на двамата не подсказва коя ще е победителката в "Ергенът "? За това можем единствено да допускаме.

 александра, ергенът

Несъмнено звездата на купона е била Венета, която участва в сторитата на всички участнички от шоуто и която е вдигнала тост за новото начинание на Дениз. И въпреки да се бе самопровъзгласила за брачна половинка на Виктор, тя съумя да завоюва благосклонностите на всичките си противници, поради което те тъгуваха, когато отпадна от предаването.

 венета

Дениз пък сподели новата си визия по случай откриването на заведението ѝ. Тя е заложила на лятна прическа - руси плитки с дължина до кръста. Плеймейтката връчи на всяка от гостенките роза в цветовете на дъгата, с мигане към месеците, които са прекарали дружно в тузарското имение в Турция.

 роза, ергенът

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР