Живописно средновековно село, споменато в Книгата на Страшния съд, е

...
Живописно средновековно село, споменато в Книгата на Страшния съд, е
Коментари Харесай

Средновековно село, споменато в Книгата на Страшния съд в Обединеното кралство, което е хит сред посетителите и търсачите на къщи

Живописно средновековно село, упоменато в Книгата на Страшния съд, е шлагер измежду ловците на къщи, макар че „ дивите “ младежи предизвикват безпорядък.

Търсеният регион на Аш покрай Кентърбъри, Кент, е дом на вековни вили и спокоен метод на живот, който е упоменат в историческия текст на Страшния съд. Но жителите в този момент настояват, че туристическата гореща точка е претъпкана с банди, които палят коли и малтретират жителите на заспалото село.

Една жена споделя, че вратите на дома им са били изритани от младежите по време на срещи с енорийския съвет в препълненото селско кметство се оказа мъчно. Членовете на Ash приканват полицията да направи повече, само че случаите не се рапортуват на полицията толкоз, колкото би трябвало.

Една жена сподели: „ Входната ни врата беше разрушена от младежи – мислех, че ще влязат през вратата. Накарахме общинския панер да бъде хвърлен през оградата ни, тъй като те считат, че е занимателно. Друг локален твърди: „ Колата ми беше запалена и няколко дни по-късно още пет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР