Мотористите бяха предупредени за значителна промяна на правилата, която ще

...
Мотористите бяха предупредени за значителна промяна на правилата, която ще
Коментари Харесай

Предстои голяма нова промяна в закона за шофиране за всички автомобили - включително електрически превозни средства

Мотористите бяха предизвестени за забележителна смяна на разпоредбите, която ще засегне всички транспортни средства, в това число електрическите.

Дарън Милър, авто специалист от BigWantsYourCar.com, приказва за идните разпореждания за излъчванията Euro 7, които постановат по-строги стандарти за всички транспортни средства. Чрез съблюдаване на тези правила, създадените в Обединеното кралство коли могат да бъдат пуснати на пазара в цяла Европа, оповестява Bristol Live.

Г-н Милър сподели: „ За първи път електрическите транспортни средства, които до момента са били освободени от сходни правила, ще би трябвало да дават отговор по-строги критерии. След като бъде подписано от Европейския съвет и Народното събрание и оповестено в Официалния вестник на Европейския съюз, Евро 7 ще влезе в действие 20 дни по-късно. спирачни излъчвания и излъчвания на твърди частици, гарантирайки, че транспортните средства отделят по-малко излъчвания по време на работа и понижават други форми на замърсяване. Всички нови коли, продадени от 2025 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР