Kaufland България завърши мащабните ремонтни дейности по възстановяване на оригиналния

...
Kaufland България завърши мащабните ремонтни дейности по възстановяване на оригиналния
Коментари Харесай

Обновените Централни хали в София отварят на 23 май със стоки, заведения и изкушения на над 4 дка

Kaufland България приключи огромните ремонтни действия по възобновяване на истинския тип и функционалности на постройката на Централни хали в София и тя ще отвори порти за първите си гости на 23 май. Стойността на ивестицията е 50 млн. лева, а планът за него е съгласуван напълно с рекомендациите на Националния институт за недвижимо културно завещание и Министерство на културата.

Реставрираният „ Покрит пазар “ на София ще работи за всички клиенти от 7.00 до 23.00 часа всеки ден, като разполагаем за тях ще бъдат близо 15 000 качествени и преференциални артикули, множеството от които от български снабдители и производители. Общо над 170 са българските снабдители на месо, риба, млечни храни, самун и плодове и зеленчуци, които ще показват стоката си под покрива на Централни хали.

На повърхност от малко над 4 дка се разкрива цялостният размер и великолепие на емблематичната постройка, проектирана от арх. Наум Торбов през 1908 година Клиентите ще могат да се потопят в 110-годишната история на под една от най-емблематичните стоманени структури у нас. Панорамна тераса с панорама към цялостния размер на постройката ще изкушава клиентите с спомагателни оферти от сладкарница „ Неделя “, обичайна готвена българска кухня от RepEat, колбаси и артикули от австрийската кухня от Wurststrasse и Obento Sushi с богатия си подбор от суши, нудли, пролетни рулца и гьоза.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР