Група за християнско младежко служение изпитва финансови затруднения, причинявайки непоправими

...
Група за християнско младежко служение изпитва финансови затруднения, причинявайки непоправими
Коментари Харесай

Правителството се опитва да принуди християнското служение, обслужващо младежи в риск, да премахне християнския си характер: suit

Група за християнско младежко служение изпитва финансови усложнения, причинявайки „ непоправими вреди “, откакто държавна организация в Орегон обуслови сериозно финансиране за това дали ще наеме хора, които не дават отговор на надълбоко вкоренените религиозни вярвания на организацията с нестопанска цел, съгласно обвиняванията в съда. 

Базираната в Орегон група за християнско служение – 71Five Ministries – сега се бори с огромен недостиг в годишния си бюджет, откакто се твърди, че щатският отдел по обучение е спрял финансирането й заради религиозния й темперамент, правосъден иск, в началото заведен от Алианса за отбрана на свободата през март, твърди. Делото завърши устните прения предходната седмица и чака решение от арбитър по делото. 

„ Чувствах се доста като удар в корема “, сподели Бъд Амундсен, изпълнителен шеф на организацията с нестопанска цел за попечителство на християни, пред Fox News Digital. 

„ Всъщност бяхме една от обичаните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР