Дионтей Уайлдър се опасява, че 57-годишният Майк Тайсън може да

...
Дионтей Уайлдър се опасява, че 57-годишният Майк Тайсън може да
Коментари Харесай

„Той е твърде стар за това“: Дионтей Уайлдър притеснен за битката между Майк Тайсън и Джейк Пол

Дионтей Уайлдър се притеснява, че 57-годишният Майк Тайсън може да изпадне в кома след борба с Джейк Пол. 

Тайсън шокира всички, когато се съгласи да се бие с Пол на 20 юли. 

Deontay Wilder scared for Mike Tyson's well-being in Jake Paul fight: 'He’s too old for this'
— Fox News (@FoxNews)
Това, което в началото беше показателен мач, се трансформира в дълго чакана борба, само че Уайлдър не счита, че някой в действителност се интересува от благосъстоянието на Тайсън. 

„ Мисля, че е неприятно, че комисията е лицензирала Майк Тайсън, тъй като той не е бил деен от 20 години, тъй че не би трябвало да го лицензират единствено поради това кой е той, по този начин хората биват наранени – не дай Боже той да бъде засегнат “ , сподели Уайлдър. 

„ Хората могат да бъдат удряни на несъответствуващото място и в несъответствуващото време, има доста образци, когато момчета са изпадали в кома. Лесно е да се случи. Той е прекомерно остарял за това. В края на краищата на никой не му пука за Майк. “

Mike Tyson Vs. Jake Paul Ringside Tickets Top $60,000—With $2 Million VIP Package
— Forbes (@Forbes)
Уайлдър продължи, като сподели, че не го е грижа, че Тайсън е минал проби, с цел да смята това за професионална борба. 

След като борбата беше глобена, Пол неотдавна сподели, че е „ супер оправдателен “ към Тайсън, само че „ Всичко е почтено в любовта и войната “ .

„ Обичам го, само че незабавно щом се трансформира в професионална борба, един от нас би трябвало да почине “ , сподели звездата в YouTube, трансформирал се в боксьор. 

Видеозаписите на Тайсън, трениращи за борбата, шокираха мнозина с това какъв брой бърз и мощен към момента наподобява на възрастта си. Но Уайлдър още веднъж не се интересува какво демонстрират видеоклиповете или какво даже споделя Тайсън за неговото богатство. 

„ Силата му може да не е напуснала изцяло, само че въпреки всичко би трябвало да я настроите, издръжливостта ви би трябвало да е по избран метод, или ще наподобява като шоу на клоуни. Не желая да го виждам, почтено казано “  , изясни той.

Докато Пол и Тайсън се приготвят за борбата си, Уайлдър ще се бие против Жилей Джан на 1 юни. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР