С двубоите от 22-ия кръг на Efbet лига продължават вълнуващите

...
С двубоите от 22-ия кръг на Efbet лига продължават вълнуващите
Коментари Харесай

Прогнозите на NOVSPORT за мачовете в елита

С дуелите от 22-ия кръг на Efbet лига не престават вълнуващите моменти по българските футболни игрища. След сензационния погром с 6:0 на ЦСКА 1948 над Локо (Сф), в идващите три дни предстоят още седем мача, които провокират пристрастеността на почитателите. БЕРОЕ - СЕПТЕМВРИ (Събота, 12,30) И двата тима имат крещяща потребност от точки и ще се надяват да ликуват след края на дуела в Стара Загора. Берое има съществени проблеми, като няма към момента победа в шампионата от началото на годината. Отборът притегли бразилеца Клайдър Машедо в опит да укрепи редиците си в борбата за по-добро показване през втория полусезон. Зелените " имат едвам 18 маркирани гола от началото на акцията и имат съществени проблеми пред противниковата врата. Септември София също е в доста сложна обстановка, защото отборът има едвам 1 победа в последните си 14 мача, което оставя тима на 13-а позиция с едвам 16 точки. Атанас Кабов се завръща в първия състав, което е добра вест за софийския клуб. Все още Септември в никакъв случай в историята си не е печелил точка в посещение на Берое. 

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1




ЧЕРНО МОРЕ - ПИРИН  (Събота, 15,00)

На варненския стадион " Тича " през днешния ден се готвят за празник. Любимият на половин Варна Черно море навърши през вчерашния ден 110 години и през днешния ден приема Ботев (Пловдив) в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Тича " стартира в 15,00 часа и ще бъде ръководена от рефера Васимир Ел Хатиб. Гостите идват след турбулентна седмица, която направи ситуацията към тима " взривоопасна ". Феновете скочиха на управлението след продажбата на огромната звезда Тодор Неделев на Лудогорец. Домакините няма да могат да разчитат на Николай Златев и Цветомир Панов, които са с контузии и са навън за конфликта. Преди този мач Черно море е 5-ти с 36 точки, до момента в който " канарчетата " са 10-ти с 23 точки. Контузеният Даниел Димов се завърна в групата, само че надали ще стартира като титуляр. В седмицата преди конфликта Черно море притегли крилото Едгар Пачеко от Португалия. Той обаче не е в групата за тази среща. Добрата вест за Ботев за мача с Черно море е завръщането на Джеймс Ето о.


ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1


ЦСКА - ЛОКО (ПД)     (Събота, 17,30) ЦСКА е единственият тим с три победи след подновяването на шампионата, като " алените " завоюваха оптималните 9 точки. Старши треньорът Саша Илич ще пропусне мача поради наказване от срещата със Септември. Сръбският експерт ще би трябвало да избере състав без Иван Турицов, който е контузен и ще пропусне конфликта. Енес Махмутович също е с контузия. Локомотив (Пловдив) няма победа против топ 3 към този момент 4 мача. Йосип Томашевич е осъден и е навън за дуела. " Смърфовете " привлякоха Александър Георгиев, Иван Михайлов, Алфа Конте и Хорхе Сегура, като ще се надяват новите попълнения бързо да се приспособяват и да оказват помощ още в този мач.


ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1



ОЧАКВАЙТЕ ПРОГНОЗИТЕ НА NOVSPORT И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ В КРЪГА!



Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР