С Добро утро попфолк певицата поздрави феновете си от екзотичният

...
С Добро утро попфолк певицата поздрави феновете си от екзотичният
Коментари Харесай

Преслава смени Малдивите с Пукет

С " Добро утро " попфолк певицата поздрави почитателите си от екзотичният остров в Тайланд. Именно райското кътче е изборът на изпълнителката на " Дяволско предпочитание " за първата й почивка през 2022 година

За приключението си се похвали самата тя с няколко фотоси в обществените мрежи. На една от тях певицата е се любува на красивата панорамна панорама към тайландските плажове от дървена люлка.

На различен кадър я виждаме в компанията на дребната й дъщеричка от обичания й Павел. Двете събират загар на басейн и се радват да високите температури на острова.
свързани новини7096на 23.12.2021
" Уморени от пътя, незабавно цопнахме в басейна ", написа изпълнителката на " Не съм ангел " под фотоса в Инстаграм, на който се вижда, че майката и щерката са с идентични бански костюми.

В други фотоси и клипове пък тя споделя за гастрономическите си изкушения в опитите си да опознае духът на една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. За вечеря тя е избрала пица с нутела и други деликатеси. В изявленията и я виждаме още да приказва с локалните деца и на премеждие в аквапарк.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР