С днешното си изказване българският министър-председател Бойко Борисов призна, че

...
С днешното си изказване българският министър-председател Бойко Борисов призна, че
Коментари Харесай

Октай: Борисов обяви президента Радев за сутеньор

С днешното си изявление българският министър-председател Бойко Борисов призна, че всички скандални записи и фотоси са достоверни. Освен това той разгласи президента Румен Радев за сутеньор. Това сподели пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай.

Той добави: „ Премиерът признава, че е приел жена в спалнята си и знае коя е тя. Бойко Борисов не се тормози толкоз от огромния протест, тъй като неговите медии не излъчват тези митинги и той счита, че провинцията не ги вижда.

Но уверен съм, че това, което се случи по време на тържествената заря във Велико Търново, по време на директното лъчение, когато дадоха думата на Цвета Караянчева, го е изкарало от равновесие. Факт е, че наричайки я с избрани думи, тя бе унижена от него обществено. С това Борисов унижи българския парламент. Сега със викания „ Оставка “, до момента в който Караянчева говореше, хората демонстрираха какво е отношението им освен към нея, само че и към цялото ръководство на Борисов.

Бойко Борисов извърши последното наследство на Тодор Живков. Като негов охранител той е приел наследството още веднъж да върне страната под петолъчката в Партийния дом. И не инцидентно през днешния ден в европейска и натовска България, под знаците на Българска комунистическа партия заседават националните избраници. И Тодор Живков може да е спокоен в гроба си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР