С чичо като Сергей Станишев едва ли е много трудно

...
С чичо като Сергей Станишев едва ли е много трудно
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Племенницата на Сергей Станишев се приюти в КНСБ

С чичо като Сергей Станишев надали е доста мъчно да си намериш читава и добре платена работа. Това изпита на личния си тил дъщерята на проф. доктор арх. Георги Станишев, която неотдавна е намерила спокоен кей в централата на КНСБ на площад „ Македония “ №1 в София.

Щерката на брата на Сергей Станишев, чието име съзнателно не загатваме, тъй като няма виновност за това чия племенница е, разполага със собствен офис на 10-ия етаж в постройката, в която се обитава синдикатът на Пламен Димитров.

Според наш източник Конфедерация на самостоятелните синдикати в България в последно време се оказала примамливо работно място за всевъзможни партийни люспи, които изпаднали от политиката, само че все пак съумели да си уредят обичайно съществуване под крилото на президента Пламен Димитров.

Обикновено такива детайли се пробутват по разнообразни планове, в които сътрудник е КНСБ, с цел да си проработят късче от баницата, призна информаторът на Narod.bg.

За не осведомените припомняме историята на сем. Станишеви:

Реклама

Стожерът на семейството – Димитър Станишев, е историк, политик, посланик, депутат и дълготраен секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия. През 1949-а се среща с бъдещата си брачна половинка – рускинята Дина Мухина, в Москва, до момента в който учи в държавния университет „ Ломоносов “. Двамата обаче остават дружно единствено до 1951 година, когато са принудени да се разделят, тъй като законодателството на Съюз на съветските социалистически републики не разрешава браковете с чужденци.

Раздялата обаче се оказва къса, тъй като Дина към този момент е бременна с първия от двамата си сина – Георгий Станишев.

Бащата записва аспирантура в Москва, с цел да е по-близо до обичаната и детето си, само че връзката му с рускиня към този момент се е разчула и в следствие аспирантурата му е прекъсната.

Той даже е изключен от българското землячество поради неразрешената обич. Георгий Станишев е роден на 23 март 1952 година в град Вологда, само че през 1954 година възбраната за смесени бракове отпада и родителите му подписват брак. След още инциденти, той идва в България с майка си едвам през 1957 година

На 5 май 1966 година в град Херсон, Украинска ССР, на бял свят идва по-малкият му брат Сергей Дмитриевич Станишев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР