С четири автомобила ще участва компанията Opel по време на TouristAutoShow, представлявана

...
С четири автомобила ще участва
компанията Opel по време на TouristAutoShow,
представлявана
Коментари Харесай

Opel на TouristAutoShow

С четири автомобила ще участва компанията Opel по време на TouristAutoShow, представлявана от „ Булвария Варна “. Това са Astra, Insignia, Granland X и Mokka X.

Новото потомство на Astra е освен това от нов флагман на Opel в компактния клас.Тя е шедьовър на немските технологии и пример за ослепителен емблематичен дизайн. Astra съчетава благоприятни условия и улеснения от престижния клас с динамично държание на пътя и неповторима комуникационна свързаност. Това е същински нов пример в компактния клас.

Новото потомство Insignia е пример за германско инженерно изкуство. Предлага изобилие от място за пасажери и багаж с всякакви размери. Изключителният простор на задния ред седалки и в багажното пространство трансформират всяко пътуване в наслаждение за водача и неговите спътници.

Въпреки простора в региона на краката на пасажерите откъм гърба, версията Grand Sport предлага и багажен размер от 490 литра, който може да се разшири до 1450 литра при сгъване на трите задни седалки.

Моделът е с превъзходна видимост и безопасност. Има комфортни дълги светлини с обхват до 400 метра без заплаха от заслепяване. Също по този начин система OnStar, която позволява позвъняване към незабавна помощ при инцидент, търсене на свободни места за паркиране и хотелски резервации докато пътувате.

Mokka X, както демонстрира и името, предоставя екстра
безопасност, екстра съгласуваност и екстра SUV чувство с висока позиция на седалките и отлична видимост във всички направления. На магистралата, в градския център или извън пътя – с новата Mokka X революционните новости и възможностите на първокласните SUV модели към този момент са на ваше разположение

Grandland X е трогателен SUV, който сграбчва окото с отчетливо изрязаните си линии, мускулестата си фигура и атлетичен манталитет. Разполага с 2,0-литров мотор и 8 степенна автоматизирана скоростна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР