Руснаците сме като евреите през Втората световна война.Това обяви в

...
Руснаците сме като евреите през Втората световна война.Това обяви в
Коментари Харесай

Соловьов: Руснаците сме като евреите през Втората световна война

Руснаците сме като евреите през Втората международна война.

Това разгласи в монолог най-популярният съветски водещ Владимир Соловьов в предаването си по " Россия 1 ".

За да стигне до този проницателен извод, журналистът се върна обратно в историята - до теолога Мартин Лутер, основоположника на Реформацията.

" Как го възвеличавате! Да не би сте се отказали от него? Не - " За евреите и техните неистини ", Мартин Лутер. За какво са рецептите на Мартин Лутер? На кардинално равнище те са това, което нацистите изпълняваха в ежедневната си процедура ", посочи водещият и стартира да цитира Лутер:  " Съвети за християните за това по какъв начин да се отнасят към евреите, по какъв начин да отвръщат на интригите им и по какъв начин да изобличават лъжите им: изгорете (каквото не гори, засипете със земя) всичките им синагоги и учебни заведения, унищожете домовете им, (...) накарайте младите и старите, мъже и дами, на извънредно тежък физически труд ".

Соловьов се възмущава, че осъществяването на тези закононарушения съгласно Лутер е " осъществяване на Божията воля ". 

" Как това се отличава от практиките на Райха? ", пита той със заряд в гласа и след няколко секунди трагична пауза повърхностно нахлува в съвремието ни. " Как това се отличава от актуалното отношение на просветена Европа по отношение на руснаците? Искате да ви считаме за морални, твари, ученици на Лутер? ", крещи към този момент с цяло гърло Соловьов, преди безшумно да си отговори:  " Не, не се надявайте. Не се надявайте. И не се опитвайте да ни обяснявате, че Хитлер е случайност в историята на немския народ. Това е причинност! Това е развиването на вашето мислене! Затова 27 милиона руски поданици бяха убити, от които 13 милиона бяха мирни жители ". 

Russian propagandist Solovyov states that the roots of Nazism lie in Lutheranism and that Russians are now being persecuted by Europe like Jews were during the Holocaust.

I wonder why Russians who have been living in Europe for a long time do not return to their historical…
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР