Руснаците са направили едно “нищо” тази нощ - на снимките

...
Руснаците са направили едно “нищо” тази нощ - на снимките
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Бойният дух на руснаците е жалък

" Руснаците са създали едно “нищо” тази нощ - на фотосите пленени съветски военни “професионалисти”, експерти по убийства, мародерства, обири и принуждение над дами изключително ". Така анализаторът Стефан Гамизов, който следи интензивно войната в Украйна, обобщава случилото се тази неща.

" Нищо не са изгубили от “уменията” си от завладяването на Европа преди 75 години откакто се сбиха за нея с ортаците си нацисти. Където се “срещнат” с доста по-малката украинска войска - не могат да преминат. Губят доста танкове и други бронирани машини. Бойният им дух е презрян, само че за жалост са пълчища и взимат превъзходство с това.

Украинската войска се бие превъзхождайки във всяко отношение жалката мутропутинистка орда, само че е сама, а мутропутинистите си имат такива на работа като Борисов, Доган, глобените от Съединени американски щати в България, българските олигарси, българската правосъдна система, цялата предателска българска орда завзела страната ни след 2013 година дефинитивно и работеща за тях като Троянски кон в НАТО и Европейски Съюз.Но това мисля към този момент е маркирано и ще се вземат ограничения ", написа още Гамизов в своя Facebook профил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР