Руското министерство на отбраната докладва ежедневно за териториални „постижения“ от

...
Руското министерство на отбраната докладва ежедневно за териториални „постижения“ от
Коментари Харесай

Прецедент в Русия! За първи път от началото на войната в Украйна се случва подобно нещо

Руското министерство на защитата рапортува всекидневно за териториални „ достижения “ от 24 февруари, само че на 6 юли за първи път от 133 дни война против Украйна няма изказвания или оценки – това демонстрира, че руснаците са подхванали „ оперативна пауза. "

Това оповестиха от Американския институт за проучване на войната (ISW). По-специално анализаторите на ISW означиха, че съветското министерство на защитата не е оповестило завземането на нови територии или придвижването на сухопътни сили след обкръжаването на Лисичанск на 3 юли, съобщи организация УНИАН.

Руските сили евентуално ще се лимитират до относително дребни настъпателни интервенции в опит да основат условия за по-големи настъпателни интервенции и да възстановят нужната бойна мощност. Кремъл продължава да се приготвя за продължителна война, като основава условия за скрита готовност на стопанската система и значително инициира оперативна пауза в Украйна.

Анализаторите също по този начин показаха, че съветските войски са направили несполучливо сухопътно нахлуване в северозападната част на Херсонска област. Украинската войска продължава да основава условия за контранастъпление против Херсон. Аргумент за това, че Русия се готви за дълга война, са думите на Владимир Путин от неделя. Тогава му рапортуваха, че Луганска област е към този момент в съветски ръце, а той сподели, че в този момент съветските бойци би трябвало " да си починат и да подсилят своите строеви благоприятни условия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР