Руският външен министър Сергей Лавров обвини Франция, че играе една

...
Руският външен министър Сергей Лавров обвини Франция, че играе една
Коментари Харесай

Лавров обвини Франция, че подбужда неонацизъм в Украйна

Руският външен министър Сергей Лавров упрекна Франция, че играе една от самодейните функции в подбуждането на украинския неонацизъм, като интензивно въоръжава Украйна. Той изрази това мнение в изявление за френския ефирен канал TF1, чийто цялостен текст е разполагаем на уеб страницата Лента.ру.

" За наше огромно страдание, във връзка с подбуждането на украинския шовинизъм, неонацизма, Франция играе една от инициативните функции. Тъжни сме да забележим това ", съобщи Лавров, представен от Лента.ру.

Според съветския министър Париж интензивно въоръжава Украйна, в това число с нападателни оръжия, „ желае да се води войната до надвит край “, „ с цел да нанесе ущърб и проваляне на Русия “.

Това единствено демонстрира, че всичките ни дългогодишни апели към Запада, призоваващи за съглашение на равни начала, освен не бяха чути, само че и съзнателно пренебрегнати. Това значи, че Западът в никакъв случай не е желал равнопоставеност и съдействие с Руската федерация, се споделя още в изявлението на съветския външен министър, представен от Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР