Руският президент Владимир Путин заяви на срещата на върха на

...
Руският президент Владимир Путин заяви на срещата на върха на
Коментари Харесай

Путин: Светът е в криза, сравнима с Голямата депресия

Руският президент Владимир Путин съобщи на срещата на върха на Г-20, че тази година светът е изправен пред огромна икономическа рецесия, която може да бъде сравнима с Голямата меланхолия, съобщи " Спутник ".
" Мащабът на провокациите, пред които е изправено човечеството през 2020 година, е в действителност невиждан. Епидемията от ковид, световното блокиране и замразяването на икономическата интензивност провокираха систематична икономическа рецесия, която актуалният свят евентуално не познава от Голямата меланхолия ", съобщи Путин.
 Путин: Всички съветски ваксини против COVID-19 са ефикасни Путин: Всички съветски ваксини против COVID-19 са ефикасни
Руският президент Владимир Путин съобщи, че всички съветски ваксини против COVID-19 са ефикасни и добави, че страната скоро ще записва тр...
Руският президент също похвали приноса на Съединени американски щати за възобновяване на международната стопанска система. " Президентът на Съединени американски щати (Доналд Тръмп) преди малко приказва за напъните на Съединени американски щати, в действителност това е доста огромен принос за възобновяване на американската стопанска система и затова за възобновяване на международната стопанска система, " сподели Путин.
Той добави, че всеобщата безработица и бедността остават съществени проблеми за света. " Основният риск, несъмнено, остава голяма дълготрайна, по този начин наречената застояла всеобща безработица. С последващия напредък на бедността и обществените разстройства, " разяснява още Путин.
Руският президент също по този начин прикани членовете на Г-20 да се откажат от протекционизма и глобите.
Путин съобщи, че членовете би трябвало да подсигуряват еднакъв достъп до имунизациите против ковид, като добави, че Русия е подготвена да даде своята ваксина на всяка страна в потребност.
 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19
Руският президент Владимир Путин съобщи, че не се възнамерява въвеждането на тотални ограничаващи ограничения - блокиране в цялата страна - зарад...
" Русия, както и другите страни, също предприе невиждани антикризисни ограничения, поставяйки крайъгълния камък основната, съществена полезност: животът и здравето на хората ", добави Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР