Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин награди с медал за храброст мъж, осъден за убийството на петима души


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През награди с орден " За смелост " и медал " За кръв и смелост " главатаря на проведена незаконна група Иван Непаратов, който почина във войната с Украйна, заяви изданието The Insider.

Непаратов е умрял на 5 август в град Артьомвск, Донецка област от " взривни осколки, проникнали в главата му ". В указа на Путин написа, че Непаратов е награден " за геройство и подвиг, проявени при осъществяване на задания по време на специфичната военна интервенция ".

Непаратов и осем члена от незаконната група са наказани през 2013 година Той получава 25 години затвор. Не е излежал и половината от наказването си, когато отива на фронта. Според следствието през 2013 година Непаратов и съучастниците му атакуват украинец, строителен началник, и откраднали от него 176 000 рубли. Същата година групата атакува и семейство в село Сватково, написа " Сега ".

През март 2010 година Непаратов убива собствен прочут, който отказал да транспорти групата до идващото нахлуване. Убит е с 88 намушквания с нож. При нападението убиват предприемачка. Непаратов убива и трима свои длъжници, освен това сумата на задълженията не надхвърляла 10 000 рубли (ок. 300 евро).

По-рано няколко медии оповестиха, че хипотетичният началник на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин персонално посетил няколко затворнически колонии и вербувал пандизчии да водят война в Украйна.

" Имам специфични компетенции от президента, да вървят по дяволите всички, би трябвало да печеля тази дяволска война непременно ", цитира Пригожин пандизчия от ИК-4 в Плавск, Тулска област. «Важные истории» твърди, че ЧВК " Вагнер " предложила на пандизчии в две колонии в Петербург да отидат в Донбас, с цел да " оказват помощ да се открият нацистите ". Обещали им по 200 000 рубли за 6 месеца работа и прошка, в случай че се върнат живи.

Според медиите ЧВК " Вагнер " са посетили най-малко 17 колонии в 10 съветски района и завербувала над 1000 пандизчии да се бият в Украйна. В колония покрай Ростов на Дон има база за спецподготовка, в която съгласилите се да водят война, се образоват по 20 часа дневно. Първата група пандизчии е пратена на фронта на 20 юли.

Иван Непаратов был осуждён на 25 лет за разбой и ликвидиране пяти человек, само че не отсидел и половины периода, так по какъв начин в 2022 году отправился воевать в Украину. Сразу след това гибели килърка стал народным героем – Путин наградил Непаратова медалью «За отвагу».
— Leonid Nevzlin (@Nevzlin)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР