Започна подготовката на участничките в конкурса спектакъл по избор на

...
Започна подготовката на участничките в конкурса спектакъл по избор на
Коментари Харесай

Екип от 27 стилисти и гримьори подготвят участничките в конкурса „Царица Роза“

Започна подготовката на участничките в състезанието театър по желание на „ Царица Роза “, който ще се състои след броени часове в Дома на културата „ Арсенал “ в Казанлък. В момента претендентките за короната са със своите стилисти и гримьори, които се грижат за техния външен тип за дълго чаканата вечер. 

„ Тази година, както и предходната, девойките ще бъдат изцяло естествени както в прическата, по този начин и в грима. Ние сме експерти и би трябвало девойките да се вслушват в препоръките ни, само че ние също се съобразяваме с техните условия “, разяснява пред публицисти стилистът Станимир Нанчев – Стенли, чийто екип се грижи за външния тип на участничките в състезанието.

По думите му тази година наклонността в прическата и грима е да бъдат оптимално натурални.

Актуални са както вълните, по този начин и прибраните коси с ниски опашки. С всяка година все по-предпочитани стават изчистените линии освен в облеклото, само че и в прическата, разяснява стилистът, представен от Българска телеграфна агенция.

За участничките в състезанието тази година се грижи екип от 27 стилисти и гримьори, осем от които са посетители на Казанлък и са представители на една от най-големите компании в бизнеса. На място е и една от подгласничките в състезанието от предишна година Тереза Палова, която с изключение на като гримьор, е там със задачата да вдъхне на девойките кураж и да им даде препоръки за идната вечер. Според нея по време на състезанието най-важно за тях е да се забавляват.

Всички стилисти и гримьори получиха благодарствени грамоти от Община Казанлък за техния принос в организацията на състезанието. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР