Руският президент Владимир Путин увери днес, че референдумите, организирани от

...
Руският президент Владимир Путин увери днес, че референдумите, организирани от
Коментари Харесай

Путин увери, че иска да спаси населението на окупираните украински територии

Руският президент Владимир Путин увери през днешния ден, че референдумите, проведени от Москва в четири окупирани региона на Украйна, имат за цел да " спасят популацията ", живеещо на тези територии, съобщи Франс прес.

„ Спасяването на популацията на всички тези територии, където се организира този референдум, е... в центъра на вниманието на нашето общество и на цялата страна “, съобщи Путин по време на държавно съвещание, в последния ден от тези референдуми, жигосани като " мними " от Киев и Запада.

" Днес в изискванията на провеждането на специфичната военна интервенция и референдумите в Донбас спасяването на хората на всички тези територии, точно спасяването на хората на всички тези територии, където се организира този референдум, е първостепенна задача и е в центъра на вниманието на цялото ни общество, на цялата страна ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.

Обобщавайки резултатите от държавното съвещание Путин означи, че " това е естествено, тъй като е обвързвано с трагични събития ". Той акцентира, че в такива условия фразата " никой не е по-голям от хляба " придобива необикновен смисъл. " Известният, елементарен и фундаментален закон, който се съдържа в една доста елементарна и известна фраза " никой не е по-голям от хляба ", никой още не е отменял. И може би в такива условия, в които живеем в този момент, този закон е един от най-важните, поради това, което към момента се случва по света на продоволствените пазари ", означи президентът. Той изрази признателност към съветските служащи в аграрния бранш за това, което са създали досега в тази тенденция, заяви Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР