Руският президент Владимир Путин призна, че отношенията между Русия и

...
Руският президент Владимир Путин призна, че отношенията между Русия и
Коментари Харесай

Путин: Отношенията ни със САЩ не са били толкова лоши от години

Руският президент Владимир Путин призна, че връзките сред Русия и Съединени американски щати сега са на най-ниската си точка. Те са в най-лошото си положение от години. Той направи изказването в изявление за NBC News няколко дни преди срещата си с американския си сътрудник Джо Байдън.

Путин и Байдън ще се срещнат в Женева в сряда. В изявлението Путин похвали някогашния президент Доналд Тръмп като невероятен, надарен човек и сподели, че Байдън, като политик в кариерата, е радикално друг от Тръмп.

Запитан за Байдън, който го назова палач в изявление през март, Путин сподели, че е чувал десетки сходни обвинявания. " Това е нещо, за което минимум се безпокоя ", сподели Путин.

Съединени американски щати не търсят спор с Русия и желаят по-стабилни и предсказуеми връзки, сподели преди дни президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. Речта му беше излъчена в YouTube канала на Белия дом.

" Нашите две страни споделят невероятна отговорност, в това число за стратегическа непоклатимост и надзор на оръжията. Приемам съществено тази отговорност.

По-рано Кремъл и Белият дом показаха тематиките, които ще бъдат разисквани на срещата на съветския и американския президент Владимир Путин и Джо Байдън, която ще се организира в Женева на 16 юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР