Учени са получили милиони долари, за да се прикрие произходът

...
Учени са получили милиони долари, за да се прикрие произходът
Коментари Харесай

Учени са получили милиони долари, за да се прикрие произходът на COVID-19

Учени са получили милиони долари, с цел да се прикрие произходът на COVID-19.

Вече някогашният основен епидемиолог на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи, е подкупил учени с безплатни средства от данъкоплатците, с цел да дискредитира теорията за приключване на вируса от лаборатория. Това разкриват имейли, открити от особено основаната Комисия на Камарата на представителите на Съединени американски щати за пандемията, заяви Обективно.

ФАУЧИ Е ХИТРУВАЛ, КАТО МАХАЛ САМО Пожарна охрана ЕДНА БУКВА В ПИСМАТА

Изданието оповестява, че Фаучи е възнаградил учените с милиони долари. След това началникът на кабинета му е прикрил следите, като нелегално е променял една писмен знак в имената на получателите в имейлите, с цел да избегне Закона за достъп до информацията. По този метод, в случай че някой изиска информация за имейли, свързани с някой от тези учени и планове, не я получава.

Учени са получили милиони долари, с цел да се прикрие произходът на COVID-19 01.06.24 10:40 Глобално стопляне ли? Национален институт по метеорология и хидрология: Такъв мраз през май е имало единствено един път за 20 години! 01.06.24 10:04 Гъст черен пушек край Пловдив: Огромен пожар в с. Граф Игнатиево изплаши всички 01.06.24 09:48 България стартира произвеждане на дронове камикадзе и „ умни “ муниции! 01.06.24 09:29 БГ футболът проби дъното: За първи път от 9 години „ Левски “ и ЦСКА са навън от евротурнирите 01.06.24 09:03

Антъни Фаучи, даже се хвали в имейли, че е научил по какъв начин да заобикаля претенции по Закона за достъп до информация, както и че е изтрил и ще изтрива всички евентуални „ уличаващи доказателства “, разкри преди дни чуване в Конгреса. Това свидетелства Дейвид Моренс, дълготраен консултант на някогашния шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания (NIAID) на Съединени американски щати

Например, Фаучи е „ подтикнал “ един от тези учени – Кристиан Андерсен – да разгласява документ от 2020 година, в който твърди, че Ковид няма лабораторен генезис, и единствено два месеца след обявата е присъдил на Андерсен 8,9 милиона $. Началникът на кабинета на Фаучи изписва неправилно името на Андерсен в имейли като „ Anders$n “, с цел да избегне търсенията по Закона за достъп до информация на „ Andersen “.

Фаучи е имал интерес да дискредитира теорията за лабораторния генезис на вируса. Малко преди началото на пандемията американската EcoHealth Alliance e получила безплатни средства от Националния институт по опазване на здравето на Съединени американски щати (NIH) за осъществяване на противозаконни и рискови проучвания за придобиване на функционалност в Института по вирусология в Ухан. Първите случаи на Ковид-19 бяха регистрирани точно в Ухан. Заради разкритията Конгресът приключи държавното финансиране за EcoHealth Alliance.

През януари 2020 година Фаучи е осведомен в имейл от академик от NIH, че вирусът наподобява e основан изкуствено.

В допълнение към даването на обилно финансиране на учените, Фаучи е привлякъл Facebook да цензурира всички изявления за теорията за приключване на вируса от лаборатория.

ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФЕЙСБУК

Имейл от основния изпълнителен шеф на „ Мета “ Марк Зукърбърг до Фаучи, получен по Закона за достъп до информацията от Buzzfeed, може да изясни за какво Facebook постановяваше такава цензура.

„ Исках да изпратя благодарствено писмо за вашето водачество и всичко, което вършиме, с цел да може отговорът на страната ни на тази зараза да бъде допустимо най-ефективен. Също по този начин желаех да споделя няколко хрумвания за методите, по които можем да ви помогнем да разпространите известието си, само че разбирам, че сте необикновено ангажиран, тъй че не изпитвайте потребност да отговаряте, в случай че те не наподобяват забавни “, написа Зукърбърг в имейл до Фаучи на 15 март 2020 година Зукърбърг добавил, че желае да помогне за приемането на „ авторитетна “ информация до масите. Фаучи дава отговор на Зукърбърг и работи с него по редица планове с Facebook.

Когато Фаучи беше запитан за теорията за приключване от лаборатория през април 2020 година, той омаловажи концепцията. След това Facebook стартира да отстранява изявления и диалози за теорията за приключване на вируса от лаборатория.

Източник: Обективно

Още вести четете в: Здраве, Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР