Руският президент Владимир Путин изрази увереност, че благодарение на Русия

...
Руският президент Владимир Путин изрази увереност, че благодарение на Русия
Коментари Харесай

Путин изрази увереност, че благодарение на Русия ще настъпи мир в Донбас

Руският президент Владимир Путин изрази убеденост, че с помощта на Русия ще пристигна мир в Донбас, написа ТАСС.

" Така да бъде! " – сподели Путин на съвещание на надзорния съвет на платформата „ Русия – страна на опциите “ в отговор на съответното предпочитание на един от участниците в диалога.

Говорейки за военната спецоперация, президентът увери, че Руската Федерация ще работи поредно и ще реализира ситуацията, при която животът в Донбас последователно ще се възстановява. Путин сподели още, че нещастието, която се случи в Донбас, е принудила Русия да стартира специфична военна интервенция в Украйна,пише ТАСС.

Една от участниците в диалога, 12-годишната Даяна, описа на президента, че преди осем години се е преместила с роднините си в Севастопол от Луганск. „ Каза, че доста се е трансформирал живота ти за тези осем години, откогато сте напуснали Луганск. За страдание, в Луганск и в Луганската Народна Република също доста неща се трансформираха през годините, само че към по-лошо, тъй като всички тези осем години там не спираха бомбардировките, артилерийските удари и военните дейности. И, несъмнено, беше доста, доста мъчно за хората “, разясни Путин.

Той обърна внимание и на обстоятелството, че „ животът на хората в Крим, в Севастопол, се е разгърнал по друг метод, това е явно “. „ Но точно нещастието, която се случи в Донбас, в това число в Луганската Народна Република, принуди, просто принуди Русия да стартира тази военна интервенция, която през днешния ден всички добре знаят “, добави президентът.

„ На първо място задачата на тази интервенция е да помогне на хората, живеещи в Донбас, на нашите хора, живеещи в Донбас “, заключи президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР