Руският президент Владимир Путин избегна въпрос относно репресиите му срещу

...
Руският президент Владимир Путин избегна въпрос относно репресиите му срещу
Коментари Харесай

Путин променя темата и лукаво съчувства на САЩ: Не можете да се справите с безредието!

Руският президент Владимир Путин избегна въпрос по отношение на репресиите му против политическите съперници, като промени тематиката и подчертава върху безредието в Съединени американски щати, което било демонстрирано от щурма на Капитолия и от придвижването Black Lives Matter ( " Животът на черните има значение " ), осведоми " Ройтерс ".

Путин, говорейки след срещата си с президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Женева, означи, че не желал да вижда безредици в Русия или придвижване, сходно на придвижването " Животът на черните има значение ".

" Америка неотдавна имаше доста тежки събития, добре известни събития след убийството на афроамериканец. Разви се цяло придвижване, известно като " Животът на черните има значение ", разяснява Путин пред репортерите.

" Това, което видяхме, беше безвластие, разстройства, нарушавания на закона и други Ние изпитваме състрадание към Съединените американски щати, само че не желаеме това да се случва на наша територия и ще създадем всичко допустимо, с цел да не позволим да се случи ", настоя съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР