Смърт в рая“ наскоро обяви заместника на Ралф Литъл в

...
Смърт в рая“ наскоро обяви заместника на Ралф Литъл в
Коментари Харесай

Зрителите на „Смърт в рая“ са в шок от възрастта на Дон Жилет, тъй като той замества Ралф Литъл в сериала

„ Смърт в парадайса “ неотдавна разгласи заместника на Ралф Литъл в известния комедиен криминално-драматичен сериал като единствения Дон Жилет.

Талантливият артист е най-известен на почитателите като килъра от Албърт Скуеър Лукас Джонсън, само че също по този начин е имал функции в Holby City, The Loch, Sherwood и Doctor Who - и даже имаше гостуваща роля в Death in Paradise през 2015 година По-рано тази седмица беше разкрито, че той ще направи своя дебют в тазгодишното коледно особено издание на карибската престъпност като детектив контрольор Мервин Уилсън.

Неговият воин идва на остров Сейнт Мари от Лондон и не е доста удовлетворен от новата си среда. Сапуненият артист Дон беше над луната, откакто получи страхотната роля - която 57-годишният към този момент стартира да снима в Гваделупа дружно с имена като Дон Уорингтън, Шантол Джаксън и други.

Мнозина бяха възхитени от новините, някои бяха фокусирани върху възрастта му. Един консуматор на X разгласява още веднъж негова фотография, на която държи маркер за снима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР