Руският президент Владимир Путин е все по-труден за тълкуване и

...
Руският президент Владимир Путин е все по-труден за тълкуване и
Коментари Харесай

Германска медия: Путин е все по-труден за тълкуване

Руският президент Владимир Путин е все по-труден за пояснение и изненадата остава неговата визитна картичка. И по този начин, какво си е наумил? Това пита немският вестник " Зюддойче цайтунг ".
С всяка година от към този момент впечатляващия си престой на власт от 21 години Владимир Путин се трансформира в същинска мистерия. Руският президент наподобява все по-откъснат, отдръпнат, недосегаем. В същото време неговите удари са все по-малко и по-малко предсказуеми.
 Путин: Организаторите на провокации против Русия ще съжаляват Путин: Организаторите на провокации против Русия ще съжаляват
В посланието си към съветския парламент президентът Владимир Путин се спря и на външнополитически въпроси. Той сподели, че Русия постоянно ще н...
Сега Путин наподобява е изцяло обзет от автократична алтернатива, която рано или късно визира всички автократи, заключи журналистът Стефан Корнелиус.
У дома Путин би трябвало да успокои своите жители, които, както демонстрират митингите в поддръжка на Навални, имат от ден на ден аргументи за отвращение. В същото време жадната за власт плутокрация изисква своя дял от пая. Олигарсите, които са обкръжили Путин със предпазен пръстен, бързо ще се извърнат против господаря си, когато слабостите му станат явни.
Заплашителните жестове на Русия, както и интервенциите на нейните специфични служби в чужбина, са част от този балансиращ акт, тъй като те дават роман на Путин за вътрешния ред: Русия е застрашена от външна заплаха.
Оттук идва разполагането на 120 хиляди военнослужещи в западната част на страната, фриволното държание на специфичните служби, реториката на " алените линии ", преследването на Навални, офанзивите против опозицията, промените в Конституцията.
 Доктрината на Путин Доктрината на Путин
Между Русия и Съединените щати – братя-врагове, които дружно управляваха света по време на Студената война - още веднъж се разгаря бо...
Това нормално се дължи на две типични аргументи: режимът се приготвя за септемврийските избори за Дума - за всички съперници на системата това е най-важният миг за тази година. Или Путин подвига цената за новия американски президент, тествайки американското държавно управление и се пробва да се измъкне от интернационалната изолираност.
Путин обаче постоянно е изпреварвал линейната логичност на Запада. Основното му оръжие е изненадата и той знае по какъв начин да се оправи с реакцията на Запада, който няма тактика по какъв начин да противодейства на Русия, предизвестява " Зюддойче цайтунг ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР