Руският президент Владимир Путин е поставил конкретен срок на руската

...
Руският президент Владимир Путин е поставил конкретен срок на руската
Коментари Харесай

Путин нареди Украйна да бъде сломена до 7 май

Руският президент Владимир Путин е сложил съответен период на съветската войска да победи Украйна. Войниците би трябвало да приключат до 7 май, тъй като два дни по-късно, на 9 май , са честванията в Русия за успеха във Втората международна война. Освен това датата се свързва и с обстоятелството, че на 7 май 2000 година Путин зае поста президент на Русия за първи път.

Първоначално Путин очакваше да превземе Украйна за три дни. Това беше доказано от западни военни специалисти и показания на пленени руснаци. Плановете му обаче се разрушиха върху смелата и професионална отбрана на украинската войска, настояват западни медии и политици.

Сега Путин слага нови периоди на съветската войска. Президентът на Руската федерация е разпоредил да реализират поставените цели от 21 април до 7 май.

Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко показа съответната информация в своя канал в Telegram:

" На 21 март Путин организира видеоконференция с Патрушев, Шойгу, Герасимов и Бортников. Герасимов е описал загубите на Русия като " обилни ".

Путин обаче го е прекъснал и споделил, че това са търпими загуби и са нищо спрямо задачите, които ще бъдат реализирани след успеха ", твърди Герашченко.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР