В затвора всичко е по-първично. Няма маски, които сме свикнали

...
В затвора всичко е по-първично. Няма маски, които сме свикнали
Коментари Харесай

Шеф Токев доволен от затвора: Там се живее по-лесно

" В пандиза всичко е по-първично. Няма маски, които сме привикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее по този начин ". Това изясни началник Андре Токев пред Нова телевизия.

Всеки човек е персона, с друга орис, прави оценка той през днешния ден. " Когато схванеш аргументите, заради които хората в пандиза са направили неточни неща, започваш да ги виждаш по различен метод. Не би трябвало да се разделят на положителни и неприятни. Ако човек осъзнае грешката си, би трябвало да му се даде втори късмет ”, сподели той, представяйки книгата си за тези дни в пандиза, които трансформираха живота му.

" Когато седнах да я пиша, желаех да покажа сложния миг, какви са следствията, и по какъв начин можеш да ги преодолееш. Исках да покажа по какъв начин хората не трябва да се отхвърлят даже в най-трудните моменти ”, разяснява топ готвачът.

Шеф Токев живее сред Германия и България, черпи ентусиазъм от Алжир, Франция и Австрия, само че продължава да мечтае за Япония. За първи път е рязал с нож на три и е станал готвач макар проектите да роднините му да избере митничарската специалност.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР