Докато повечето празници минават безпроблемно, британците, които пътуват в чужбина,

...
Докато повечето празници минават безпроблемно, британците, които пътуват в чужбина,
Коментари Харесай

Изброени са най-безопасните дестинации в света за британските туристи – вижте пълния списък

Докато множеството празници минават безпроблемно, британците, които пътуват в чужбина, постоянно би трябвало да бъдат бдителни.

Но несъмнено, някои дестинации се смятат за по-безопасни от другите. Преди да се развълнувате прекалено много и да започнете да опаковате багажа си, рационално е да погледнете препоръките на държавното управление на Обединеното кралство за пътешестване, с цел да разберете всички евентуални опасности. Не забравяйте, че този съвет може да се промени по-бързо от английското време, тъй че го следете до заминаването.

Не забравяйте да подредите застраховката за пътешестване, когато резервирате, и добре прочетете полицата знайте защо сте предпазени. И по този начин, къде би трябвало да се насочат загрижените за сигурността британци за идващото си премеждие?

Експертите от Planet Cruise са си свършили домашното, обхождайки земното кълбо за най-безопасните места за летовниците, като вземат поради неща като това какъв брой гостоприемно е мястото и цената на хотелския престой, оповестява Express....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР