Европейските нации трябва да се подготвят поради високия риск“ от

...
Европейските нации трябва да се подготвят поради високия риск“ от
Коментари Харесай

Европа трябва да се подготви за „сигурността“ на грипната пандемия, тъй като Covid „няма да е последният в живота ни“

Европейските народи би трябвало да се приготвят заради „ високия риск “ от грипна пандемия, съгласно основен международен Представител на Здравната организация (СЗО).

И.д. шеф по подготовката за пандемия, доктор Мария Ван Керхов, сподели, че е „ несъмнено “, че опасността от грип ще обхване континента „ през нашия живот “, добавяйки, че Covid-19 не беше последната пандемия, с която Европа би трябвало да се сблъска. Говорейки в подкаста на СЗО Здравето в Европа, тя сподели, че бъдещата опасност може да аргументи невиждана кланица.

Въпреки това уважаваният епидемиолог сподели, че в случай че светът употребява уроците, научени по време на Covid-10, „ не би трябвало да е толкоз неприятно, колкото беше “. Тя изясни: „ За мен грипът е сигурен, тъй като е толкоз необятно публикуван. Заразява доста разнообразни типове. Имаме инфлуенца по птиците и опциите за наново асортиране [генетични промени на вирус, които му разрешават да минава сред видовете], опциите за пандемия от грипен вирус са огромни.

„ Ето за какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР