Ерик тен Хаг заяви, че феновете на Манчестър Юнайтед нямат

...
Ерик тен Хаг заяви, че феновете на Манчестър Юнайтед нямат
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг се нахвърли срещу феновете на Манчестър Юнайтед с удивителни изказвания преди финала за Купата на Англия

Ерик загар Хаг съобщи, че почитателите на Манчестър Юнайтед „ нямат нюх за действителност “ в изумителен изявление по отношение на нарасналото възприятие за упования на клуба.

След като изведе Юнайтед до осмо място във Висшата лига през втория си сезон като старши треньор, Тен Хаг се чака да поеме Юнайтед за финален път във финала за ФА Къп в събота следобяд против съседите Сити.

И макар индикациите, че частните притежатели INEOS ще се стремят да заменят Ten Hag това лято, той сподели на холандския излаз VI, че сър Джим Ратклиф е споделил преди този момент, че държи той да остане в залата.

И въпреки всичко последвалите му мнения за това, че упованията на " Олд Трафорд " са прекомерно високи, надали ще завоюват сериозни почитатели - без значение от резултата на " Уембли ".

„ Манчестър Юнайтед завоюва лигата за финален път през 2013 година, преди 11 години “, сподели Тен Хаг. „ Но въпреки всичко те чакат от нас да спечелим всеки мач, до момента в който се състезаваме на върха. Този клуб не е подготвен за това.

„ Трябваше д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР