Бившият старши треньор на Челси и Тотнъм Антонио Конте е

...
Бившият старши треньор на Челси и Тотнъм Антонио Конте е
Коментари Харесай

Антонио Конте се приближава към мениджърското завръщане, за да разруши мечтата за красива жена

Бившият старши треньор на Челси и Тотнъм Антонио Конте е покрай това да стане идващият началник на Наполи, съгласно известия в Италия.

Ходът на Конте би го предиздвикал да узурпира Джан Пиеро Гасперини от Аталанта три дни откакто той съпостави колосите от Серия А с красива жена. След като изведе Аталанта до Лига Европа в сряда вечерта, с помощта на зашеметяващия хеттрик на Адемола Лукман, Гасперини призна, че главата му е била обърната от вниманието на Неапол.

Говорейки след спечелването на първия огромен трофей от дълги години кариера, 66-годишният сподели пред Sky Italia: „ Празнуваме довечера, ще приказвам с президента на следващия ден. Ще забележим.

„ Намирам се в странна обстановка, нещо като когато съм женен с деца, само че срещам безусловно красива жена. Може би това не е добър образец за мен да кажа по малкия екран.

" Не разбирам това с това да ме правят оценка по титли. Не е като да съм по-добър в този момент, в сравнение с бях този следобяд. Мисля, че написахме история, също и поради метода, по ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР