Руският опозиционер Алексей Навални беше осъден миналия месец на около

...
Руският опозиционер Алексей Навални беше осъден миналия месец на около
Коментари Харесай

Алексей Навални в дебрите на руската СИЗО

Руският опозиционер Алексей Навални беше наказан предишния месец на към две години и половина затвор за пране на пари, заяви Българска телеграфна агенция.

Навални е под карантина в следствен изолатор във Владимирска област. След това той ще бъде изпратен в изправителна колония в същия съветски район, съобщи ТАСС, като се базира на източник от правоохранителните органи.

Навални може да остане до 15 дни под карантина в следствения изолатор в Колчугино, на близо 170 километра североизточно от Москва.
След това критикът на Кремъл ще бъде трансфериран в изправителна колония (ИК-2) в различен град във Владимирска област - Покров, на съвсем 100 километра източно от столицата.

Преди няколко дни Навални бе изведен от затвор в Москва и откаран на необявено до момента място. Днес той се е срещнал в следствения изолатор в Колчугино със своите юристи, оповестиха в обществените мрежи негови съдружници, представени от " Ройтерс ".
Самият Навални разгласи, че е добре, съобщи " Франс прес ".

" Всичко върви добре за мен. Дори има лост за набиране в двора ", написа съветският опозиционер в Инстаграм. Той довери, че се развлича, като дружно с други двама пандизчии подготвят сухари на нагревател.

" За момента не получавам писма и зная още по-малко какво се случва по света, в сравнение с когато бях (в затвор) в Москва ", добави в това време критикът на Кремъл.

Един от юристите му, Олга Михайлова, отхвърли коментар по какъв начин Навални е съумял да разгласява посланието си в " Инстаграм ", отбелязва Агенция Франс Прес.

Михайлова сподели, че е посетила своя клиент, който е в килия с още двама души и се усеща добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР