Руският министър на земеделието Ткачов: «Германия продава прасета на Китай,

...
Руският министър на земеделието Ткачов: «Германия продава прасета на Китай,
Коментари Харесай

Вижте как невеж министър разсмя Путин до сълзи

Руският министър на земеделието Ткачов: «Германия продава свине на Китай, Индонезия “... Путин: «Индонезия е мюсюлманска... “ Ткачов: «Добре де, Южна Корея! Каква е разликата... “ Путин не устоя, прихва да се смее и се хваща за главата. Не е сценка от нова съветска комедия или анекдот.

Сюжетът се разиграва по време на заседание при президента по проблемите на селското стопанство. Министърът бърка Индонезия с Южна Корея, което разсмива неудържимо Путин.

Докато излагал обстоятелства по тематиката министър Ткачов дал за образец Германия, която като се изключи че задоволява своите потребности от месо, изнася свинско за Китай, Индонезия и Япония.

Путин го прекъснал, като прецизирал, че в Индонезия изповядват исляма и не допират свинско. Министърът обаче не изгубил хладнокръвие от президентската забележка и незабавно се поправил, че става дума за Южна Корея, само че това «не е кой знае каква разлика, когато приказваме за фермери “, което още веднъж провокирало смях в залата.

За да не бъде сниман по какъв начин се смее, президентът Путин закрил лицето си с ръце. Не издържали на министерската нелепост и вицепремиерът Аркадий Дворкович и помощникът на президента Андрей Белоусов, които също се превивали от смях.

Журналистът от пресслужбата на Кремъл Дмитрий Смирнов съумял да снима радостната сцена с Путин и я качил в Twitter.

тагове Владимир Путин министър смях
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР