Руският милиардер Роман Абрамович е започнал преговори за закупуването на

...
Руският милиардер Роман Абрамович е започнал преговори за закупуването на
Коментари Харесай

Роман Абрамович преговаря за закупуването на нов клуб

Руският милиардер Роман Абрамович е почнал договаряния за закупуването на нов клуб. Още до момента в който текат договарянията за продажбата на сегашния му клуб Челси, предприемачът към този момент търси друго място, където да влага парите си. По всичко проличава, че макар санциите, които му бяха наложени поради войната в Украйна, Абрамович желае да остане във футбола. Новият клуб, който се пробва да придобие, е турският Гьозтепе, написа " Фанатик ".

Към сегашния миг Турция не постанова наказания на руснаци, каквито са им наложени в Европейския съюз, Съединени американски щати и доста други страни по света. Абрамович се възползва от обстановката и наподобява възнамерява да се реалокира в южната ни съседка. Той към този момент откара своите яхти в турските пристанища - " Еклипс " дебаркира в курорта Мармарис, а " Май Соларис " към този момент е на пристанището в Бодрум, където група украинци несполучливо пробваха да попречат за нейното акостиране.

Турция е член на НАТО, само че се намира в неповторима обстановка в спора поради околните си връзки с Русия и Украйна. Страната подлага на критика Путин за нашествието, само че пък резервира неутралитет с вярата да играе ролята на посредник сред двете воюващи страни.

Междувременно Челси получи няколко предложения от евентуални купувачи в последните дни, в това число от швейцарския милионер Хансйорг Вис, американският предприемач Тод Бьоли, строителния бизнесмен Ник Кенди, световната инвеститорска компания " Центрикус ", притежателят на Ню Йорк Джетс Кристофър Олсън, фамилия Рикетс и сър Мартин Броутън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР