Руският милиардер Антон Зингаревич, който е новият собственик на Ботев

...
Руският милиардер Антон Зингаревич, който е новият собственик на Ботев
Коментари Харесай

Зингаревич: Закупуването на Ботев Пловдив е една добре обмислена стратегия

Руският милиардер Антон Зингаревич, който е новият притежател на Ботев (Пловдив), изясни за какво е подхванал крачката за закупуване на " канарчетата ". Той приказва пред уеб страницата на различен собствен клуб - Фремад Амагер.

" Закупуването на мажоритарния дял от акциите на Ботев (Пловдив) е една част от добре премислена тактика. Откакто поехме Фремад през 2018 година, ние по едно и също време с това се фокусирахме и върху самата конструкция на нашата тактика за благосъстоятелност на няколко футболни клуба в Европа.

Анализирахме доста, какъв ще е идващият стадий от нашата тактика, защото постигнахме добър прогрес във Фремад през първите две години и половина. Като част от идната стъпка в нашата тактиката, ние преговаряхме с българския клуб Ботев (Пловдив) за закупуване на мажоритарния пакет акции и това към този момент е в ход “, сподели Антон Зингаревич.

" Още при закупуването на Фремад от компанията на Антон Зингаревич през май 2018-а ние съобщихме, че неговите упоритости са да построи интернационална клуба мрежа ", сподели пък шефът на Фремад Алан Равн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР