Руският бизнесмен Роман Абрамович стана днес най-богатият гражданин на Израел,

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович стана днес най-богатият гражданин на Израел,
Коментари Харесай

Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел

Руският предприемач Роман Абрамович стана през днешния ден най-богатият жител на Израел, оповестява в. "Таймс ъф Израел ", представен от ТАСС. Изданието отбелязва, че положението на Абрамович се прави оценка на 12,5 милиарда $.
По данни на вестника Абрамович ще живее в влиятелния регион на Тел Авив - Неве Цедек, в частна резиденция, която преди този момент е била хотел, който той купил от израелската актриса Гал Гадот. В качеството му на нов жител на Израел Абрамович няма да заплаща налози в интервал от 10 години, предава Българска телеграфна агенция, цитирайки израелския вестник.
По-рано през днешния ден Абрамович дойде на летище "Бен Гурион " с частен аероплан. В сходство с процедурите на летището той е получил израелски вътрешен паспорт. Но дали му е бил публикуван чуждестранен паспорт от еврейската страна към този момент не се оповестява. Изданието показва, че предприемачът е извършил всички нужни условия за приемане на израелско поданство предходната седмица в посолството на Израел в Москва.
На 24 май друго израелско издание - "Израел хайом ", заяви, че Абрамович е решил да имигрира в Израел поради усложнения към приемането на английска виза, откакто английските управляващи поискали подробни сведения за произхода на парите му.
Според осведомен източник от управляващите на Ерусалим Арбамович към този момент напуснал страната. Той е бил в Израел за няколко часа за оформяне на израелското поданство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР