Помощен пакет от 1 милиард долара за оръжия за Израел

...
Помощен пакет от 1 милиард долара за оръжия за Израел
Коментари Харесай

Помощен пакет от 1 милиард долара за оръжия за Израел

Помощен пакет от 1 милиард $ за оръжия за Израел придвижи държавният департамент на Съединените щати към Конгреса.

Американският президент Джо Байдън сподели, че е забавил доставката на бомби за Израел поради опасения, че те може да бъдат употребявани при огромно нахлуване против град Рафа, който се намира в южната част на Ивицата Газа.

Байдън прикани израелския министър председател Бенямин Нетаняху да не подхваща нахлуване против Рафа, без да е обезпечена сигурността на цивилните.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

Междувременно палестинската формация „ Хамас “ разгласява видео, на което съгласно тях бойци нападат израелски танкове покрай Рафа. Израелските танкове навлязоха по-дълбоко в източната част на Рафа през вчерашния ден, достигайки до някои жилищни квартали на южния граничен град с Газа, където повече от един милион души живеят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР