Руските окупатори бягат от територията на временно окупираната Луганска област,

...
Руските окупатори бягат от територията на временно окупираната Луганска област,
Коментари Харесай

В паника! В Луганска област има 10 км. опашка от бягащи руски войски и колаборационисти

Руските окупатори бягат от територията на краткотрайно окупираната Луганска област, в посока съветската граница са се образували големи опашки, заяви през днешния ден ръководителят на регионалната военна администрация Сергей Гайдай, представен от nv.ua.

" Приятно е да видиш, че окупаторите претърпяват това, през което ние минахме на 24-25 февруари - големи опашки са се образували в посока към Луганск и съветската граница. Бягат окупатори и колаборационисти. Опашката коли към станица Луганска на моменти доближаваше 10 километра ", съобщи Гайдай.

По думите му, в тези обитаеми места, в които са останали съветски военни елементи, бойците са деморализирани, готвят се за проваляне, пиянстват и желаят да избягат.

Той прибавя, че в някои обитаеми места на електрическите стълбове, административни здания, партизаните през нощта са сложили украински флагове, а колаборационистите не се осмеляват да ги смъкват.

По информация на очевидци отстъпващите съветски бойци мародерстват, обират домове и учебни заведения, даже спортните салони са обрани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР