Руски ясновидци правят страховити прогнози за бъдещето. Монахът Йоан Николски

...
Руски ясновидци правят страховити прогнози за бъдещето. Монахът Йоан Николски
Коментари Харесай

Страховити прогнози за близкото бъдеще от най-големите пророци

Руски ясновидци вършат страховити прогнози за бъдеще то. Монахът Йоан Николски предсказал апетит, приказвал и за завършек на цивилизацията в Русия, за липса на вода и ток. Малцина щели да оцелеят, а от рецесията щели да се възползват Япония и Китай, които щели да завладяват Сибир, написа esoreiter.ru, цитирайки pravda.ru.

Според Пелагия Рязанская пък освен ни чака апетит, само че и хората щели да стартират да се ядат един други. Щяло да има и гонения на православни.

Йеромонахът от Саровския манастир Серафим Саровски от своя страна предсказал обединяване на всички славянски нации, като ролята на православна Русия щяла да е водеща.

Руските издания цитират и думи на Ванга. Българската ясновидка споделила, че Европа ще бъде опустошена от войни, само че човек с името Владимир щял да донесе избавление и владичество на Русия. Страната щяла да устои на политическите разтърсвания.

Пророчицата от Петрич обаче планувала, че през 2022 година популацията в Русия ще намалее. Тя говорила и за обединяване с Китай и Индия.

Мишел Нострадамус пък предсказал, че съвсем целия век щял да бъде с войни, само че Русия щяла да извършва ролята на миротворец. Очаква ни сериозна рецесия, само че не по-рано от 2029 година И през 2035 година ще стартира златен век за православната страна. Също през този век тя ще влезе в съюз с Англия, Китай и Индия, написа pravda.ru, цитирайки прогнози от френския астролог.

Мъдрецът Лаврентий Черниговски планувал, че в Русия ще се строят всеобщо нови храмове, ще стартира подсилване на православната религия и духовното възобновление на нацията.

Различни доктрини и секти ще престанат да съществуват, само че през третото десетилетие щели да стартират гонения против християните.

Теодосий Йерусалимски също предсказва Третата международна война, която ще стартира на Изток.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР