Руски ядрен арсенал в Беларус засилва регионалната нестабилност, заяви полски

...
Руски ядрен арсенал в Беларус засилва регионалната нестабилност, заяви полски
Коментари Харесай

Полша: Руски ядрен арсенал в Беларус засилва регионалната нестабилност

Руски нуклеарен боеприпас в Беларус ускорява районната неустойчивост, съобщи полски държавен представител, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на ПАП.

Разузнаването на Съединени американски щати е удостоверило, че „ няма подозрение “, че Русия е разположила нуклеарни оръжия в Беларус. Това декларира Марчин Пшидач, държавен секретар и началник на Бюрото за интернационална политика в кабинета на президента. Пшидач съобщи, че този ход е послужил за поддържане на дезинформационната акция на Москва.

„ Решението на руснаците да разположат нуклеарни оръжия в Беларус води до повишаване на неустойчивостта на опасността “, сподели Пшидач. „ Това по никакъв метод не е деяние, произлизащо от някаква нужда. Това е предпочитание за ескалация и предизвикателство на в допълнение напрежение. Именно по този метод би трябвало да се преглеждат дейностите на Русия “.

Полша е член на НАТО и е предпазена от „ отбранителния чадър “ на Алианса против всяка опасност.

„ Можем да спим умерено. Това, което се случва на територията на Беларус, би трябвало да бъде оценено и политиката на защита и въздържане да продължи “, зави Пшидач.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР