Предпазливи турист разсмя останалите пътници, като реши да облече целия

...
Предпазливи турист разсмя останалите пътници, като реши да облече целия
Коментари Харесай

С 13 ризи, 6 панталона и 5 чифта гащи: мъж намери начин да не плаща за багаж

Предпазливи екскурзиант разсмя останалите пасажери, като реши да облече целия си дрешник, който взел на странствуване, и да не заплаща за спомагателен багаж. 

Жителят на Кардиф Фил Лайл летял от Бристол за Бенидорм с група другари за празненството за 60-ия си рожден ден. Но на летището му наложили санкция от 48 паунда (55 евро) заради размера и тежестта на чантата.

„ Не желаех да подвигам звук, по тази причина платих “, сподели Фил и добави, че е имал евтини ризи в чантата си, които не костват £48.
 Пътнически багаж
" Те са от типа, който можете да купите в Lidl. Попитах дали мога да ги изхвърля всичките, само че те споделиха не ", изясни пасажерът.

Но вечерта, преди да се върне назад, той решил да облече всичките си облекла, като се изключи обувките, съобщава Daily Star. В чантата имало общо 13 ризи, два чифта панталони, четири чифта къси панталони и пет чифта долни гащи.

" Пържех се. Ако бях октопод, щях да си сложа и обувките. Започнах с дребни ризи и сложих по-големи, по-широки върху тях. Имах 13 ризи, четири чифта къси панталони, два чифта панталони и пет гащи. О, Боже мой, аз едвам ходех и все пак не съм сигурен, че доста хора са го осъзнали. Сигурно съм тежал 127 кг ", изясни той.

„ Повечето от приятелите ми като че ли не видяха. Един от тях попита какъв брой тениски имам, аз просто му махнах да си тръгне. Наистина си мислех, че ще ме спрат, преди да се кача, само че никой не сподели нито дума.

На борда той помолил собствен другар да включи камерата и почнал да смъква ризите си една по една.

" Много хора се смяха. Свалих ризите си, по-късно си взех отмора и започнах да си смъквам панталоните ", сподели той.

Според него той се е тормозил, че може да си навлече проблеми, само че този метод разсмял даже чиновниците на самолетната компания.

„ Стюардесите се смееха до уши, а аз снимах всичко “, сподели той.
 Пътнически багаж Пътническият багаж
„ Казах: „ Не можете да ме хвърлите зад борда “. И те просто се засмяха. Бяха страхотни, най-после, когато пристигнахме в Бристол, една от тях сподели: „ Не забравяйте всичките си ризи “, изясни той.

Според него идващия път той просто няма да вземе толкоз доста ризи със себе си, а ще ги купи на място.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР