Руски отговор на икономическите санкции готви президентът Владимир Путин.Руските власти,

...
Руски отговор на икономическите санкции готви президентът Владимир Путин.Руските власти,
Коментари Харесай

Русия отвръща на санкциите! Арести и конфискация

Руски отговор на икономическите наказания готви президентът Владимир Путин.

Руските управляващи, които към този момент втвърдиха тона към задграничните компании, искащи да се изтеглят от страната, непосредствено заплашиха някои от тях с възможни арести на чиновници или конфискация на активите им. Това заяви в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Руски прокурори са отправили предизвестия посредством позвънявания, писма или визити до компании от всички браншове, в това число " Кока-Кола ", " Макдоналдс ", Ай Би Ем и " Йъм брандс ", компанията майка на веригите Кей Еф Си и " Пица хът ", заяви вестникът, базирайки се на добре осведомени източници.

Прокурорите заплашиха да арестуват представители на тези компании, които подлагат на критика държавното управление, или да конфискуват активи, в това число такива, които са обект на интелектуална благосъстоятелност.

След нахлуването в Украйна западните държавни управления постановиха невиждани стопански наказания и от ден на ден компании оповестиха, че се изтеглят от Русия или преустановяват активността си в страната.

Руските управляващи ускориха ограниченията за попречване на приключването на капитали и за поддръжка на рублата. Без да употребява думата " национализация ", Владимир Путин съобщи, че поддържа концепцията за назначение на " външни " админи отпред на тези компании, " с цел да ги предадат на тези, които желаят да ги създадат работещи ", означи Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР